Sauna, saunování, vybavení sauny


Tantra masáže Praha - láskyplná rozkoš

10.02.2010 10:02

Tantra masáže PrahaMasáž je jedním z nejpříjemnějších a nejpřirozenějších způsobů tělesného kontaktu mezi lidmi. Má schopnost nás uvolnit, uklidnit a odplavit nastřádané napětí a stres za celý pracovní týden. Po dobře provedené masáži se cítíme jako znovuzrození. V součastnosti se objevil nový trend. Tantrická masáž. Jestli jste ji ještě nezkusili, čtěte více.

Co je tantra masáž

Tantrické masáže v PrazeTechnik tantra masáže existuje celá řada. Některé vychází pouze z tantry, jiné z taoistické tradice, některé se snaží o propojení různých prvků a tradic. Záleží na osobnosti maséra a jeho zkušenostech. Tantra masáž v sobě spojuje prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže. Je to jemný a smyslný rituál, který rozproudí energii a naplní celé tělo vzrušením a něhou. Láskyplné a léčivé doteky, tantra masérky či maséra pomáhají k větší úplnosti, celistvosti a láskyplnému sebe-přijetí svého těla a svého vzrušení. Součástí tantra masáže je i masáž joni a lingamu, různé druhy doteku, od úplně jemných až po dynamické, patří do ní i masáž hlavy a uší, omývání horkými ručníčky, použití speciálních aroma-terapeutických silic, vůní a přírodních vyživujících olejů. A to vše za zvuku příjemné hudby. Díky tantra masáži člověk přestává prožívat orgasmus pouze ve svých genitáliích, ale přenese jej jako hluboký, naplňující pocit do celého těla.

Má tantra masáž nějaké hranice?

Hranice jsou v tantra masáži velmi důležité. Její jasný rámec umožnuje uvolnit se do hlubokého vzrušení a prožitků. Od začátku jako klienti víte, že do tantra masáže nepatří milování, ani erotická výměna. K čemu je to dobré? Při běžném sexuálním kontaktu jsme zvyklí starat se krom sebe také o blaho našeho partnera či partnerky, čímž ale děláme dvě věci najednou a nemůžeme se tolik ponořit do vlastního prožitku. Během tantra masáže může člověk naplno prožívat vše, co právě probíhá a nemusí se o nic starat, ani nikomu nic oplácet. To mu umožní ponořit se opravdu hluboko do prožitku a vlastní meditace

Centrum Tantra masáže Praha

Práce s energií

Součástí tantra masáže je také vědomá práce s energií. Podle tantrického učení je na těle člověka 7 hlavních energetických center, které nazýváme čakry. Tato místa odpovídají různým úrovním našeho života. Od úrovně pudové sexuality až po rovinu hluboce duchovní. Během tantra masáže dochází k propojení sexuality, srdce a duchovnosti tak, aby naše sexualita nebyla prožívána odděleně, pouze v pohlaví, ale abychom ji vnímali také srdcem a duchem. Jedině tak zažijeme pocit naprosté celistvosti. K práci s energií se používají techniky z body terapie, dále dech a záměr. To vše provádí masér, některé techniky se ale může přijímající naučit a umocnit tak svůj prožitek

Účinky tantra masáže

To, co získáte v tantra masáži je krom bezprostředních účinků na tělo i psychiku, především zážitek. Zážitek toho, čím vším může sexualita být. Tento zážitek si můžete přenést do svého vlastního sexuálního života, jakožto princip a na jeho podkladě se pustit do vzrušujícího objevování jeden druhého. Krom toho má masáž pozitivní vliv při předčasné ejakulaci, či poruchách erekce, přílišném množství stresu a celkovém napětí těla vlivem přepracovanosti. Pomáhá k větší propojenosti a celistvosti.

 
Tantrický přístup je založen na plném přijetí toho, jaký člověk je. V tantře je každý muž i žena vnímán jako jedinečná bytost, jako projev boha Šivy či bohyně Šakti. Člověk je dokonalý právě tak, jak je. Tantra vítá vše, co se v přítomnosti uděje, a zároveň nikam netlačí. Nechává věci prostě plynout. A tehdy se otevírá prostor pro nové zážitky a zkušenosti. Ve chvíli, kdy nejsme do ničeho tlačeni, cítíme plné přijetí a zároveň bezpečí hranic, které tantra masáži dává rituální podoba. Pak můžeme zažít něco nového a odlišného od naší dosavadní zkušenosti.

 

Tradiční tantra masáž můžete vyzkoušet v Pražském centru tantrických masáží Inegrity – www.tantramasaze.com

 Tantrické centrum Praha - tantra masáže

—————

Zpět


Fotogalerie: Tantra masáže Praha

/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantra-masaz-vpravo-detail-07a-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantra-masaze-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantra-masaz-a03-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantra-masaz-a04-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantra-masaz-f04-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantricka-masaz-vpravo-detail-07b-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantricka-masaz-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantricka-masaz-a01-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/tantricka-masaz-f02-jpg1/
/album/fotogalerie-tantra-masaz-laskyplna-rozkos/masaz-vpravo-01a-jpg/

—————


Tantra masáže Praha - kontakty

Centrum se nachází přímo naproti Žižkovské věži. Od metra Jiřího z Poděbrad nebo z Olšanského náměstí ( cca 7 min pěšky). Naproti centru je možnost parkování.

Adresa:

Centrum Integrity
Ondříčkova 32
Praha 3 – Žižkov , 130 00

Otevírací doba:

Po - Ne 8 - 24h

Telefon: + 420 603 185 066
nebo +420 602 389 979 (for english speaking people)

Email: info@tantramasaze.com

www: www.tantramasaze.com